Julegaver - gavekort til hoteller og restauranter - AC Bella Sky, Copenhagen Marriott og Crowne Plaza

KØB JULEGAVER ONLINE -
OPLEVELSER  FOR HELE FAMILIEN

Kender du nogen, der trænger til lidt forkælelse, en tur i byen eller lidt underholdning for både børn og voksne - så se her, hvad vi kan tilbyde. Alle vores gavekort har et lækkert og eksklusivt design, har 3 års gyldighed - og dækker bredt, så modtageren selv bestemmer, hvordan og hvornår de skal bruges.

Levering
Du bestemmer selv tidspunktet for levering, og der kan leveres både til din eller en anden email samt med post.

GAVEKORT - HOTELLER, SPA OG RESTAURANTER

 • GAVEKORT - AC Hotel Bella Sky Copenhagen

  Skønne værelser, fantastisk udsigt, spa og lækre barer og restauranter gør et ophold på det 4 stjernede designhotel AC Hotel Bella Sky til en mindeværdig oplevelse.

  Se mere og køb her
 • GAVEKORT - Hotel Crowne Plaza Cph Towers

  Rummelige og elegante værelser med udsigt over Ørestad og København kendetegner Danmarks mest bæredygtige hotel Crowne Plaza - tæt på Metro og Nordens største shoppingcenter, Fields.

  Se mere og køb her
 • GAVEKORT - Copenhagen Marriott Hotel

  5-stjernet luksus ved Københavns havnekanal. På Copenhagen Marriott er du i gåafstand til centrum og de elegante værelser har udsigt over enten vandet eller København.

  Se mere og køb her
 • GAVEKORT -
  Restaurant BARK

  Restaurant BARK er et afslappet åndehul i det smukke Crowne Plaza Atrium - skabt til hyggelige oplevelser og rigtig god mad. Giv et Crowne Plaza gavekort til en, der elsker at forkæle smagsløgene.

  Se mere og køb her
 • GAVEKORT -
  Restaurant Midtown Grill

  I Restaurant Midtown Grill på Copenhagen Marriott kan du nyde såvel lækker mad som udsigt over havnekanalen. Giv en 5-stjernet madoplevelse med et Copenhagen Marriott gavekort.

  Se mere og køb her
 • GAVEKORT -
  Restaurant BASALT

  Restaurant BASALT er AC Bella Skys nye restaurant, hvor du kan opleve mad over åben ild og fantastiske råvarer - bl.a. indsamlet på Amager Fælled. Forkæl en mad-elsker med et AC Bella Sky gavekort.

  Se mere og køb her
 • GAVEKORT -
  BELLA SKY SPA

  Hvis du kender en, der trænger til at blive forkælet, er et gavekort til Bella Sky Spa den perfekte gave. Her er mulighed for forskellige skønne behandlinger og ren afslapning i Aqua Spa.

  Se mere og køb her
 • NYTÅRSFEST
  PÅ AC BELLA SKY

  Mangler du en anderledes gave? Forkæl kæresten eller vennerne med en invitation til en skøn nytårsfest på AC Hotel Bella Sky? Reserver og betal online - og brug "billetten" som gave. Læs mere og book dit bord her.

  Se mere og køb her

 

BC Hospitality Group - Center Boulevard 5 - DK-2300 København S - CVR nr. 37939838
www.bchospitalitygroup.dk

BC Hospitality Group er en af Danmarks førende virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality. Koncernen består af AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Copenhagen Marriott, Crowne Plaza Copenhagen Towers, Bella Center Copenhagen, Comwell Conference Center Copenhagen og Forum Copenhagen.